Hei kjære naboer!

Styrene i vellet og båtforeningen kom i gang med arbeidet sitt rett før påskeferien. Begge styrene kommer til å jobbe tett sammen i tiden fremover.

Vi er opptatt av å være et synlig og tilgjenglig styre som jobber for at vellets- og båtforeningens medlemmer får et eierskap til og tar vare på det fine nabolaget, stranda og båthavna som om det var sitt eget!

Vi ønsker at vår perle av en strand og båthavn skal være et sted for vellets og båtforeningens medlemmer hvor man kan møtes enten man har båt/kajakk, bare skal ned for å ta seg en dukkert eller kose seg rundt grillplassen.

Har du forslag til sosiale arrangement, eller har du noen innspill til hva vi bør ta opp som styre? Send oss en melding her i Facebook innboksen vår, eller send mail til styre@ovrenesvel.no eller batforening@ovrenesvel.no.