Vi vil få ønske Knut Tellsgård velkommen «om bord» som ny driftsansvarlig i havna. Han er allerede godt i gang med å bli kjent og planlegge for årets båtsesong. Det betyr at det er Knut (og ikke Are) som fremover kan kontaktes ved driftsspørsmål om havna. Knut kan nås på telefon 91110798.

Vi har nå innført Havneweb som nytt forvaltningssystem, og alle som hadde båt- eller kajakkplass i 2021-sesongen skal ha fått tilsendt mail og sms med informasjon om innlogging. Det er viktig at dere logger dere på og oppdaterer personlige data. Vi har stor tro på at dette systemet vil forenkle og gjøre informasjon om båthavna og fra styret mer tilgjengelig. Her vil vi legge ut generell informasjon, styremøtereferater og annet. Fakturaer for leie av båtplass vil også sendes ut fra dette systemet.  

De som ikke har bruker i Havneweb eller har hatt båtplass i fjor og som ønsker det denne sesongen kan søke via Havneweb innen 15. feb. ved å følge linken https://www.havneweb.no/ovrenes-bf/

Vi minner også om årsmøte i båtforeningen den 2. mars kl. 18. Mer info kommer.

Styret/ØNB