Loading...

Båtforeningen

Velkommen til Øvre Nes Båtforening

Klikk for å logge deg på Styreweb

HAVNEN OG BADESTRANDEN

Havnen
Området er utlagt som fellesareal ved regulering i 1936 for ca. 100 tomter på Øvre Nes. Det var snaue 10 båter som var fortøyd i strandkanten de første årene. Båtene som preget havnen 1940-, 1950- og 1960-årene var prosjekter, noen få var avanserte med motor. I heftet «øvre Nes Vel – 50 år – En kort historikk» har Berg Starup på en levende måte beskrevet havnas utvikling fra 1936 og frem til 1988. Berg Starup har lagt ned et stort arbeide i båthavnen gjennom årene, og er den enkeltpersonen vi i størst grad har å takke for den fine båthavnen vi har i dag.

Båtforeningen
Vellet har båtforening med eget styre som står for driften av båthavnen. Driften av båtforeningen lå tidligere under velforeningen, men den ble etter hvert såpass omfattende at det ble opprettet et eget styre. Styret i båtforeningen består i dag av 6 medlemmer og en revisor. Ei liste med oversikt over sittende styre følger vedlagt. Båthavnen har i dag ca. 150 båtplasser. Ønsker noen å søke om båtplass kan de henvende seg til formannen i båtforeningen.

Båtforeningen har gjennom årene opparbeidet en verdifull havn hvor det ligger båter for store verdier. Vi ber derfor vellets beboere holde portene til området stengt for å hindre hærverk og tyveri.
Det avholdes årlig dugnad for å holde området i god stand. Vi oppfordrer alle til å være med på dette.

Badestranden
Badestranden har i alle år vært flittig besøkt av barn og voksne. Allerede i begynnelsen av 1950 årene ble det bygget stupebrett og badeflåte. Disse har blitt fornyet med årene. På båthavnen er det satt opp krakker og bord, hvor man kan hvile deg, nyte solen og slå av en prat med naboene.

Ta kontakt med båtforeningen her.

Nytt fra vellet og båtforeningen.

Protokoll til ordinær generalforsamling Øvre Nes Vel

Under finner du link til protokollen til generalforsamlingen 6.mars 2019 Signert Protokoll GF 2019  

Årets Containere for 2019 settes ut onsdag 15. mai

Årets Containere for 2019 settes ut onsdag 15. mai Containere til hageavfall blir satt ut tidlig om morgenen 15. mai og hentes etter kl 13:00 torsdag den 16.

Innkalling til 
ordinær Generalforsamling 
Øvre Nes Vel og Øvre Nes Båtforening

INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING  2019 Onsdag 6. mars 2019 kl 19:00
 Sanitetshuset, Nesbruveien 79, Nesbru Klikk på lenken over for å se innkallingen.

INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING I ØVRE NES BÅTFORENING

INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING I ØVRE NES BÅTFORENING Onsdag 6. mars 2019, klokken 19:00 Klikk på linken over for å åpne innkallingen.

Referat fra årsmøte i ØNV 2018

Klikk for å lese referatet fra generalforsamlingen 2018. Protokoll generalforsamling for 2018 v1_sign_.docx-1  

Strandfest 2018

Vi ønsker dere velkommen til den årlige strandfesten! Velkommen ved stranden/båtbryggene til Øvre Nes Vel og Båtforening 15. juni, kl. 18.00. Leker for barna starter kl 18:30. Ta

Styret i Øvre Nes Båtforening
Formann: Inge Hanssen
Kasserer: Siri Langangen Robertson
Styremedlem: Mette S. Horli
Styremedlem: Henrik Reiling
Styremedlem: Gudbrand Nerby