Loading...

Båtforeningen

Velkommen til Øvre Nes Båtforening

Klikk for å logge deg på Styreweb

HAVNEN OG BADESTRANDEN

Havnen
Området er utlagt som fellesareal ved regulering i 1936 for ca. 100 tomter på Øvre Nes. Det var snaue 10 båter som var fortøyd i strandkanten de første årene. Båtene som preget havnen 1940-, 1950- og 1960-årene var prosjekter, noen få var avanserte med motor. I heftet «øvre Nes Vel – 50 år – En kort historikk» har Berg Starup på en levende måte beskrevet havnas utvikling fra 1936 og frem til 1988. Berg Starup har lagt ned et stort arbeide i båthavnen gjennom årene, og er den enkeltpersonen vi i størst grad har å takke for den fine båthavnen vi har i dag.

Båtforeningen
Vellet har båtforening med eget styre som står for driften av båthavnen. Driften av båtforeningen lå tidligere under velforeningen, men den ble etter hvert såpass omfattende at det ble opprettet et eget styre. Styret i båtforeningen består i dag av 6 medlemmer og en revisor. Ei liste med oversikt over sittende styre følger vedlagt. Båthavnen har i dag ca. 150 båtplasser. Ønsker noen å søke om båtplass kan de henvende seg til formannen i båtforeningen.

Båtforeningen har gjennom årene opparbeidet en verdifull havn hvor det ligger båter for store verdier. Vi ber derfor vellets beboere holde portene til området stengt for å hindre hærverk og tyveri.
Det avholdes årlig dugnad for å holde området i god stand. Vi oppfordrer alle til å være med på dette.

Badestranden
Badestranden har i alle år vært flittig besøkt av barn og voksne. Allerede i begynnelsen av 1950 årene ble det bygget stupebrett og badeflåte. Disse har blitt fornyet med årene. På båthavnen er det satt opp krakker og bord, hvor man kan hvile deg, nyte solen og slå av en prat med naboene.

Ta kontakt med båtforeningen her.

Nytt fra vellet og båtforeningen.

Protokoll Årsmøtet 2021

Klikk på lenken under for protokoll for årsmøtet. protokoll-arsmote-ONV-2021Last ned

Dugnad i båthavna

Mandag 10 mai klokken 17! Ta med krafse, jernrake, trillebår, noe å kappe med og ellers godt humør.Du får tilbake: Både smil, latter, gode samtaler, en båthavn som

Containere

Tradisjonen tro blir det satt ut containere for hageavfall i vellets gater! I år vil containerene bli satt ut 7.mai. De hentes igjen 10.mai. Vennligst husk at disse

Innkalling til i Øvre Nes Vel Årsmøte 2021

Klikk på lenken under for å åpne innkallingen til Årsmøtet. Innkalling_Årsmøte_ØNV2021Last ned

Frist for å melde ønske om båtplass er 1. mars

Selv om snøen laver ned er det ikke lenge til årets båtsesong er i gang! Frist for å melde inn behov for A- eller B-plass er 1. mars.

Informasjon om båtplasser

Båtforeningen bruker mye tid før hver sesong med å registrere hvem som skal ha bredere, smalere eller ny båtplass. For å forenkle oppfølging og «påmelding» for deg som

Styret i Øvre Nes Båtforening
Kåre Møllerhagen (90140260)

Geir Olimb (91560645)

Inga-Mari Krog Martinsen (93249254)

Magnus Grøttheim (99096975)

Marius Asheim (41557043)

Vaktmester Are Olimb (90133331)